Avís legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web , l’informa del següent:

Denominació social: Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable

NIF: G64007404

Domicili: C. Bruc, 91 4a Planta, 08009 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts en la llei, Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable no pot controlar. Per tant, Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable.

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Fundació Privada Catalana Per A LA Prevenció De Residus I El Consum Responsable amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web.

L’informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: jococo@rezero.cat o en l’adreça: C. Bruc, 91 4a Planta, 08009 – Barcelona (Barcelona).